Pood
0

Kasside Turvakodu

ZEN – 01.08.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

 

ZEN – JULGE KASSIPOISS TOETAVA PILGUGA

Zen on kassiperekonna lahkus ise.  Ta on kõige suurema südamega poiss, kuhu mahub kogu maailma hellus. Nii leebet härrat ei kohta iga päev. Rahuliku ja malbe olemisega kiisupoiss, kes ei nõua palju, vaid kõigest Teie turvalist paikätt ja veidike hellust, mida ei ole palju palutud. Suunata mõni soe pilk Zeni silmadesse ja tunda tema läbielamisi üheskoos, võtta suur osake kassikese muredest enda õlgadele ja võidelda koos kõige halva vastu, murda läbi muredest ja joosta koos koduukseni – just seda sooviks Zen meie turvakodust.

Zen võib küll jätta endast mulje kui üdini rahulikust kodukassist, kuid siiski armastab ta tihti suletutikesega mängimist, head seltskonda ja rohkesti paisid.

Zen võib olla kiisuseltskonnas välimuselt ehk tavaline kaslane, kuid tema rahuliku pilgu tõttu tunned kiisu kiiresti ära. Lemmikloom – ehk soojuse otsija, paikäe omastaja ja murede kuulaja. Just selline on  Zen. Mõistva südamega rahulik kassike suunab sulle kõik mis võimalik- usaldavad silmad, rahuliku pilgu ja toetab solidaarsuse märgiks enda pehme pea Sinu, oma usaldusisiku, vastu.

Soojust, hellust ja armastust toob teie koju ja südamesse kassipoiss Zen.

Zen on kiibitud, kastreeritud ja vaktsineeritud. Ta ootab Turvakodus kodu alates 27.11.2016.

Kui sooviksid sellele vahvale zen-kassile päriskodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee