Pood
0

Kasside Turvakodu

MARCELLO – 11.02.2017

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Donatello, Fiorella, Marcello, Mirella ja Rosella on Lasnamäe tänavalt pärit kassipojad. Alguses olid väga pelglikud aga hoiukodus on nad hoole ja armastusega juba kenasti kohanenud. Kassipojad on saanud esmase vaktsiini, kiibi ja ussirohu.

Marcello on oma pere kõige suurem, kõige tugevam, kõige aktiivsem ja kõige julgem poiss.  Mida Marcello nimi tähendab polegi päriselt selge. Ühtedel andmetel tähendab see noort sõdalast, teistel jällegi julget või vaprat.  Igatahes on selge, et see nimi pärineb Marsist – rooma sõjajumala enese nimest ja see annab Marcello elule selget tooni juba õrnas eas. Marcello on umbes kolmekuune kassilaps, sündinud kusagil Lasnamäe tänavaterägastikus, jõudnud tänu headele päästjatele Turvakodu hoole alla ja ootab nüüd hoiukodus oma igavest kodu.

Marcello tulevane kodu saab koos temaga kaasa ka põneva ajaviitemängu, mille nimi on “Mitu valget karva loendad Sina tema rinnaesiselt?”. Sellega on selline lugu, et nii palju kui hoiukodu perenaine on üritanud neid kokku loendada saab ta igal korral erineva arvu.

Huvi korral palun võta ühendust info@kassideturvakodu.ee