Pood
0

Kasside Turvakodu

TOM – KODUS 30.09.2016

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

PIIGA JA TOM – PAPPKASTIGA HÜLGAMISEST KODU OTSIMISENI

Piiga ja Tom on pisikesed kiisulapsed- lausa nii pisikesed, et esialgu neid tähele ei pandudki. Kõigepealt märkasid möödakäijad pisikest pappkasti ning seejärel kuulsid seest imevaikset piiksumist. Need olid udupehmed kassibeebid Piiga ja Tom, kes olid vaevalt 3-nädalased. Koos teie abiga leidsime kassibeebidele asendusema ning tänaseks on pisiked kasvanud ja kosunud. Nüüd on Piigal ja Tomil aeg leida päris oma kodud. Kodud, kes neid kunagi ei hülga ning kus saaks karbi sees mängida, mitte pappkastiga külmal hommikul oma elude eest võidelda.

Piiga on väga sõbralik kassitirts. Arvestades oma minevikku, teab Piigaväga täpselt, kui kõrgelt tuleb hinnata paikäsi, mis hoolivad ja aitavad, hellitavad ja silitavad. Tom on väike energiline panter. Alles oli Tom ühes toas, kui järsku vilksab süsimust sabake teises toas. Muidugi meeldib Piigale ja Tomile väga mängida nagu kassilastele ikka.

Piiga ja Tom on väga kokku kasvanud ja otsime neile koos koduga, et neid ei peaks lahutama. Nad teevad kõike koos ja kui üks on kuskil eemal, hakkab teine teda taga otsima.

Kui Sinu südames ja kodus on ruumi armsale Piigale ja Tomile, siis kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Vaata ka Tomi õekest:

Piiga