Pood
0

Kasside Turvakodu

NURRU – 06.03.2016

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

NURRU – VÄIKE HÜLJATUD HING UUE KODU OOTEL

Karge Eesti talvehommik – päike sirab taevas, lumekristallid sillerdavad, inimesed kodudes ärkavad ja naudivad hommikukohvi. Ühes väikses külakeses peatub teel auto, uks avaneb ja siuh…uksest pudeneb väike pamp…auto sõidab minema. Päike särab edasi, ilm on karge ja talvine, kuid tee ääres…tee ääres on nüüd üks väike hüljatud hing. See on väike kassipoeg Nurru, kes vaatab ainiti ärasõitvat autot. Nurru pilk on südantlõhestav ning ütleb rohkem kui tuhat sõna: „Kuhu nad lähevad? Kas me enam ei teegi kõike koos? Kõik, mis enne oli nii soe, turvaline ja armastust täis, on nüüd minevik?“ Nurru laseb kuuldavale südantlõhestava mjäu, kuid inimesed autos ei kuule seda. See armastus, mis tundus olevat tingimusteta, oli katkenud…

Nurru igapäevaks sai võitlus ellujäämise nimel- võitlus karge talvekülmaga, näljaga ja metsloomadega.
Kassitirts oli ebaõiglaselt sattunud olukorda, mida ükski väike kassilaps tunda ei tohiks. Nii pisike nurrumootor peaks mängima ennastunustavalt tagaajamismänge ja peitust, närima mänguhiiri ja suletutikesi…Nurru jaoks oli see aga helesinine unistus. Teda oli julmalt hüljatud ning kassitüdrukule tundus, et ta ei olegi enam midagi väärt.

Ühel päeval märkas mööduja tee ääres istuvat kassitirtsu. Mööduja ei teadnud, et Nurru ootab seal siiani oma peret, lootes et ühel päeval nad tulevad talle järele. Nurru ootas ja lootis siiani, kuid mööduja teadis, et Nurrut sinna maha jätta ei saa ja toimetas Nurru meie hoole alla.

Nüüd ootab väike kassitirts hoiukodus oma uut pere- inimesi, kes teda iial ei hülgaks ning kelle armastus oleks igavene. Hülgamine on jätnud Nurru hinge jälje ning kassitirts tahaks omale kodu, kus tema saaks olla pere ainus kass. Nurru tahab tunda suurt armastust ja ihkab olla jumaldatud. See on midagi, mida Nurru arvates teiste kasside ja lastega jagada ei saa. Tema tahab Sulle kinkida oma südant ning loodab, et ka Sinu süda on tema.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Nurru (uue nimega Carlotta) kodu-uudiseid:

22.12.2016