Pood
0

Kasside Turvakodu

HUBERT – KODUS 12.10.2016

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Hubert on nägus kassihärra, kes päästetud Viimsi kassikolooniast. Ta on sõbraliku loomuga armas mõmmik-kass ja kuigi pikalt oma südamesoojust ei varja. Uute inimeste suhtes alguses küll pisut umbusklik, leebub ta heade sõnade peale üsna kiiresti ning lubab end silitada. Pehme Huberti suuremad sõbrad aga tohivad teda lausa sülle võtta.

Huberti haruldane hallikasmust karvkate räägib tegelikult oma lugu – lugu selle muheda kassihärra äärmisest vaprusest. Nimelt olid Hubertil alguses nii tõsised tervisemured, et kardeti teda juba ühe käpaga vikerkaaresillal olevat. Nelikümmend päeva võitles ta kliinikus oma elu eest ning keegi ei teadnud, mida homne toob. Suureks õnneks tõid homsed ühest hetkest Hubertile järjest paremat tervist, kuni ta täielikult paranes. Kui Hubert kliinikusse tagasi kontrollvisiidile läks, jooksid kõik arstid kokku seda imet vaatama – hinge vaakunud patsiendist oli lühikese ajaga saanud kuuekilone elujõuline džentelmen. Ühe märgi see võitlus Huberti kehale siiski jättis – tema karvkate läks osaliselt halliks. Seega on Hubertit silitades alati lihtne meeles pidada, et silitad sangarit. Tema ise sellega muidugi kunagi hooplema ei hakka. Ta on ikkagi tõeline härrasmees.

Kui Sulle tundub, et just Sina võiksid pakkuda kangelaslikule Hubertile tema elu esimest päriskodu, kirjuta talle palun aadressile info@kassideturvakodu.ee. Hubert saab hakkama nii pere ainsa kassina kui ka mõne teise kaslase kaaslasena. Ja mõistagi on tehtud talle kõik kojuminekuks vajalikud protseduurid.