Pood
0

Kasside Turvakodu

NI MOR – 10.01.2015

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Ni Mor on oma kahe vennaga võrreldes kõige pisem. Ta ongi lihtsalt palju pisemat kasvu kiisu kui teised eakaaslased. Ta on süsimust kiisu, kellel lõua all on pisike valge täpike. Temal on hästi suur läheduse vajadus. Telekat vaadates on tema lemmikkohaks oma perenaise kõhu peal lesimine.  Öösiti käib ta korduvalt uurimas kas ikka temaga äkki keegi mängida tahaks, kuid kui saab aru, et ei ole õige aeg, siis viskab ennast kerra ja jääb hoiukodu perenaisega sama padja peale magama, õeldes endamisi, et võta koomale, mis sa siin laiutad. Omaette olemise aeg on NiMoril siis, kui keegi võõras külas on, keda igapäevaselt olemas ei ole. Siis ta läheb peitu ja enne välja ei tule, kui plats on puhas. Ilmselt on tal vaja veel lihtsalt harjuda, et kõik suured inimesed ei ole koletised. Kuid kui ta on kellegi omaks võtnud, siis enam temast lahti ei lase.

NiMor on sündinud 2014 suvel, päästetud hoolivate inimeste poolt Tamsalust koos kahe venna ja emaga. Alguses olid kasipojad arglikud (suisa metsikud võib öelda), aga tänaseks on usaldus inimese suhtes kasvanud ja kassikesed ootavad pikisilmi millal saaks juba päris oma pererahvale rõõmuks nurru lüüa ja mängida.

NiMor on kiibitud, saanud vajalikud parasiiditõrjed, esmase vaktsiini ja on terve kui purikas – valmis minema uude koju.

Vaata ka NiMori venda Moet

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee