Pood
0

Kasside Turvakodu

OSKAR – 22.03.2015

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Oskar ja Vunts on olnud meie juures, oma hoiukodus, juba kolm nädalat. Hommikul hetk pärast äratuskella kuuleme me magamistoast kasside mjäugumist – nad on elutoas uksetaga meid ootamas. Ja kui siis minna tuppa ilma nende konservita, siis nad on kergelt segaduses. Tiirlevad kurrudes ümber jalgade aga samas otsivad pilguga oma kausse. Ja sellised nad on täna, õnnelikud, kurruvad ja pai-otsivad. Kui te küsite, miks nad ainult elutoas on, siis siin on vastus: nad on uudishimulikud, kriipides veidi tapeeti sealt, kus see juba veidi narmendab, neile meeldib taimi närida, neile meeldib unenäopüüdjaga mängida (see koosneb ju sulgedest) ja neile meeldib väikseid asju närida ja tuleb välja et ka ära varastada 

Kui nad alguses meie juurde tulid, oli Oskar sõber juba üsna ruttu, õigemini kohe alguses. Vunts aga veetis oma esimesed tunnid arvuti laua taga ja ülejäänud paar päeva diivani all redutades. Sellest sai nende lemmik põgenemispaik paariks nädalaks, kui neid miski ehmatas. Täna kasutavad nad diivanitagust ja –alust ainult mängimiseks.

Oskar on oma olemuselt ideaalne sülekass. Ta ronib sülle ka siis, kui teda mitu korda ära tõsta – ta lihtsalt ei anna alla ja tuleb sulle järgi ka siis, kui mujale istuma minna. Samas on ta ka veidi riukaline, tehes pahandust ei saa ta alati aru, kui teda karistatakse, vaid vaatab oma ilmsüütute silmadega otsa küsides: „Mis nüüd?“. Oskar on noor, energiline ja armas kassipoiss. Ta on väga uudishimulik ja julge, ta otsib tihti tähelepanu mjäugudes. Ta mängib suure kire ja entusiasmiga, küttides kõike liikuvat ja mitteliikuvat. Ta lemmikkaaslasteks on hetkel kõiksugu pallid ja sulelised, aga kindlasti ennekõike just tema vend Vunts.

Need kaks imetoredat looma ootavad omale päris OMA pere. Kindlasti sobivad nad elama ka eraldi, kuid meie meelest toovad nad üksteises välja parima. Oskar pakub Vuntsile julgust minna tegema väiksemaid avastusretki väljaspoole oma igapäevasest mugavustsoonist . Vunts tundub olevat selline hooliv ja samas ka veidi karm suur vend, kes ohjab uljast Oskarit. Nad on üksteisele parimad seltsilised ja mängukaaslased. Seejuures pakuvad nad lõpmatult meelelahutust ja armastust ka inimloomale .

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee