Pood
0

Kasside Turvakodu

LONGORIA – 16.10.2014

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht:

UUES KODUS!

Longoria sai nime selle järgi, et tal on maailma kõige pikemad jalad – kassi kohta :). Kui tema seisab, on ta peajagu pikem teistest, isegi isastest ja suure kondiga kassidest. Üldse on ta üks imeliselt habras, vaikne ja graatsiline mustvalge iludus.
Ta on sõbralik, täielik kodukass ja temast on kohe näha, et ta pole tänaval sündinud. Ilmselgelt oli ka temal oma kodu ja pere, kuid ilmselt mitte päris tore pere, kuna Longoria leiti koos oma viie pisipojaga linnaservalt pappkarbist, kus nad külg-külje kõrval ehmunult istusid ja üle karbiääre välja vaatasid.
Kuna oli suvine aeg ja igasugu abipalveid kõikidel loomakaitse-organisatsioonidel palju, pidi see vaikne musta-valgekirju pere õues veetma praktiliselt terve suve. Neid käidi küll üle päeva toitmas, kuid panna ei olnud ei Turvakodul ega Loomakaitse Seltsil neid kuskile. Alles augusti keskel leidus kiisuperele koht hoiukodus.
Nüüdseks on selge, et Longoria on väga vaikne ja rahumeelne kass. Ta on ka oma pojad suutnud kasvatada sellisteks, et nad ei tee absoluutselt kippu ega kõppu. Kõik viis pisikest karvapalli mängivad vaikselt ja püsivad ühe koha peal, kohati kostub ainult tasane”Kurr-nurr”. Pojad on hästi kasvatatud ja kuuulekad ja nii kui ema neid vaikselt kutsub, sibatakse kiiresti ema selja taha troppi, silmad suured peas. Appi, äkki tuleb mingi suur koll?
Suure kolli asemel tuli hoopis aeg, mil pojad said juba piisavalt suureks, et ka Longoriata hakkama saada. Nüüd ongi terve see vaikne, habraste ja graatsiliste kasside perekond endale kodusid ootamas. Nii pisipojad – kõik välimuselt küll üsna sarnased, kuid iseloomudelt NII erinevad kui erinevad – kui ka nende ilus ema Longoria ise.

Longoria on noor emane kass, kes on saanud parasiiditõrjed, vaktsineeritud ja juba ka steriliseeritud. Nurrub ta hea meelega, voodisse inimeste juurde magama ei tule, küll aga valvab voodi ees teiste und. Ta ei jaluta köögilaual, ei hüppa kappide otsa. Ta on nii kuulekas ja eeskujulikuk kass, et lausa imelik. Ja maru pikkade jalgadega :).

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee