Pood
0

Kasside Turvakodu

HILDA – 21.11.2014

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Hilda on imekaunis kassipreili, kellel peagi täitub oma elu esimene poolaasta. Hoiukodu perenaise sõnutsi on Hilda täielik kassitups – sest tema kõrvade taga on tupsud ja tema varvaste vahel on tupsud ja ta ise on oma olemiselt ka nii tups, kui üldse olla saab. Hilda on  malbe ja rahulik ja väga inimsõbralik. Nüüdseks on ta juba õppinud ka süles käima – pisemana oli selle veidra lõbustuse suhtes natuke  umbusklik, aga vendade Kristoferi ja Jakobi julgustamisel tekkis  temaski uudishimu. Ja seejärel muidugi juba paisaamise harjumus.

Hilda on üks Pilpaküla kassiema Mursiku neljast pojast, kes said  tänavaelust päästetud õige napilt enne sündi. Kuna tänavaelu karmuse  ja koledusega pole sellel pesakonnal tulnud kokku puutuda ja nende  lapsepõlv on olnud soe ja turvaline, siis võib kindlalt väita, et  Hildast nagu tema õest ja vendadestki, saab oma armastavale  pärisperele imetore kodukass!

Hilda on kiibitud ja vaktsineeritud ja ootab oma päriskodu Kadriorus asuvas hoiukodus. Kui tundsid Hildas ära oma uue pereliikme, kirjuta talle palun aadressile info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Hilda õde ja vendi:

õde Brita – UUES KODUS

vend Kristofer

vend Jakob