Pood
0

Kasside Turvakodu

LATTE – KODUS 07.12.2016

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

EKSINUD HINGEGA LATTE OOTAB OMA KODU!

Kõige hirmsam tunne maailmas on see, kui sind ei ole mitte kellelegi vaja. Kui pole kedagi, kes su üle rõõmustaks. Kui pole kedagi, kes sind kallistaks. Kui pole kedagi, kes sind koju tulles ootaks… Ja mis siis kui pole kodugi, kus olla? Neid kõige hirmsamaid tundeid tunneb kassipoiss Latte. Lattel oli juba oma kodu, kuid ta kaotas selle päeval, mil terve maailm oma sõpru meeles peab. Ta kaotas selle päeval, mil igaüks meist oma parimale sõbrale ütleb, kui väga ta hoolib… Jah, ta kaotas oma parima sõbra sõbrapäeval.

Pärast seda märgilist päeva, ei ole mitte ükski päev Latte jaoks enam sama olnud. Ta on sõna otseses mõttes eksinud hing. Latte on alati esimesena uksel vastas, kuid nii kui tuleb inimese tähelepanu eest võistelda, on ta alati solvunult kadunud. Iga kord kui keegi Turvakodust kiisu võtab, ronib Latte esimesena puuri, lootes et ehk täna on see kord, kui keegi just teda armastab?! Teda, pisikest Lattet, kellel on murtud süda ja eksinud hing. Kuid ei… Latte aetakse puurist välja, sulgetakse puuriuks ning Latte jääb nukrate silmadega järele vaatama. Latte ei sobinud…

Latte ei taha enam hoolimise eest võidelda. Latte ei peakski seda tegema. Lattel peaks olema oma kodu- kodu, mis on täis hoolimist, armastust ja teineteise märkamist.

Armas Sõber, kui Sinu südames on armastust ja hoolimist pisikesele Lattele, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee! Teeme Lattele pisikese jõuluime ja näitame, et teda on kellelegi vaja!

Latte on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ning saanud parasiiditõrje. Latte ootab oma päriskodu Turvakodus alates 14.02.2016.